Physiotherapy

Fysiotherapie in Den Helder bij Fysiotherapie Suri

Wanneer je last hebt van pijn of aandoeningen in het bewegingsapparaat is fysiotherapie een uitstekende optie. Bij Fysio Suri in Den Helder kun je terecht voor verschillende soorten behandelingen, zoals oefentherapie, shockwave-behandeling en EPTE-behandeling. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in verschillende technieken en zullen er alles aan doen om jou zo snel mogelijk weer op de been te helpen.

Fysiotherapie Den Helder een no-nonsense bedrijf dat vooral gericht is op een goede service.

Breed aanbod Fysiotherapie behandelingen

Dit doen wij door een gespecialiseerd team met veel ervaring in verschillende technieken, waaronder shockwave therapie. Al onze medewerkers zijn in bezit van alle juiste papieren om u zo goed mogelijk te helpen.

Zo kunnen wij onze patiënten de best mogelijke hulp bieden.

Neem contact met ons op als je vragen hebt over onze diensten! Fysiotherapie is een wetenschappelijk bewezen methode om pijn en aandoeningen in het bewegingsapparaat te behandelen.

Bij Fysio Suri in Den Helder kun je terecht voor verschillende soorten fysiotherapeutische behandelingen, die allen gericht zijn op het verminderen of elimineren van pijn.

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk in hartje Den Helder. Wij behandelen onder andere (chronische) pijnklachten, aandoeningen aan het bewegingsapparaat en rugklachten.

 

Ook voor Oefentherapie het adres in Den Helder 

Ook kunt u bij ons terecht voor oefentherapie, EPTE-behandelingen, dry needling en shockwave-behandelingen. Daarnaast kunnen wij u ook van een second opinion voorzien.

Oefentherapie is een veelgebruikte techniek binnen de fysiotherapie, waarbij specifieke oefeningen worden gedaan om spierkracht op te bouwen en/of rekoefening van gewrichten te stimuleren.

Shockwave-behandeling is een effectieve methode voor het behandelen van acute of chronische blessures, door middel van geluidsgolven die diep in het weefsel doordringen en daar ontstekingsremmende stoffen afgeven.

EPTE-behandeling is een elektro therapeutische behandeling waarbij kleine elektriciteit stootjes worden gegeven om de bloedcirculatie te stimuleren en spierspanning te verminderen.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in alle bovengenoemde technieken en zullen er alles aan doen om jou zo snel mogelijk weer op de been te helpen. Neem contact met ons op als je vragen hebt over onze diensten!